Lesgevers

martine jacobs

Martine Jacobs

Bezielster Zensa
Gediplomeerd yogadocente

Wie ben ik

Al van toen ik jong was, was ik me ervan bewust dat ik later mensen wilde helpen en begeleiden in de gezondsheidssector. Ik wist dan ook dat ik later iets met en voor mensen zou doen in het leven.
Met die gedachte heb ik dan een studierichting gekozen die zich toespitst op het welzijn en de verzorging van mensen.

In 2006 ben ik me gaan verdiepen in de Oosterse filosofie en levenswijze en heb ik zo zeer nuttige en vooral leerrijke ervaringen mogen meenemen in m’n leven door het beoefenen van de oosterse krijgskunst Tai-Chi.
Mijn honger was echter niet gestild. Er ontbrak iets essentieels. Het duurde dan ook niet lang voor ik de prachtige leer van de Yoga ontdekte. Dit pad was voor mij weggelegd, een nieuwe passie was geboren. Het was dan ook daardoor dat ik na enkele jaren ervaring, een opleiding tot Yoga-docent heb gevolgd. Door mijn beroep in de zorgsector merkte ik al snel dat meer mensen nood hadden aan ontspanning van lichaam en geest.

Deze motivatie heeft mij ertoe aangezet verschillende opleidingen in de Wellness sector aan te vangen. Hier waren enkele opleidingen in België bij, maar ook een deel in Thailand. Na 27 jaar hakte ik de knoop door en heb ik mijn job losgelaten en ben ik me volledig gaan toewijden aan Yoga en Wellness.

Mijn doel is dan ook mensen met een rustige geest en ontspannen lichaam naar huis te laten gaan.

“Mens sana in corpore sano”